Vissza a súgóhoz
Első lépések · Képernyőmegosztás mód

Képernyőmegosztás mód

A fregót gyakran hívás közben mutatod meg az ügyfeleidnek. Ezért van egy módja, amely elrejt mindent, amit nem kell látniuk.

Hogyan kapcsolod be

Kattints a felső sávban a szem ikonra, vagy nyomd meg a H billentyűt. Ugyanígy kapcsolod ki is. Az áthúzott szem azt jelenti, hogy az összegek rejtve vannak.

Mi rejtődik el

  • Összegek – a keresetek, díjak, számlaösszegek és pénzügyi kimutatások elmosódnak. Az oldal elrendezése ugyanaz marad, csak a számokat nem lehet elolvasni.
  • Ténylegesen ledolgozott idő – helyette a számlázható időt látod. Ha egy bejegyzésnél nincs beállítva számlázható idő, a tényleges látszik. Az ügyfél így csak azt látja, amit valóban kiszámlázol neki.

Mi marad

  • Az épp futó időmérő ugyanúgy ketyeg tovább.
  • Az exportok és kimutatások nem változnak, ugyanúgy töltöd le őket, mint mindig.
  • Azok az űrlapok, amelyekben épp szerkesztesz valamit, például számla kiállításakor, nem mosódnak el.

Bejelentkezés után az összegek rejtve vannak

A böngésző minden új munkamenetében az összegek automatikusan rejtve vannak. Ha bezárod és újra megnyitod a böngészőt, rejtett összegekkel kezdesz. Egy böngésző lapjai között a beállítás közös.

Ezért sem mutatja a frego bejelentkezés után rögtön az első képernyőn a pénzügyeket. Bővebben a Pénzügyek és kimutatások cikkben.

Tipp

Ha egérrel egy elmosódott összegre mutatsz, az alkalmazás emlékeztet, hogy a szem ikonnal vagy a H billentyűvel felfedheted.

Nem találtad meg a választ?Írj nekünk a(z) studio@wcr.sk címre, szívesen segítünk.